Slide1

Slide2

Stage3

Основна програма

Osnovna programa

Спаринг партнер

Sparing partner

Напредна програма

Napredna programa

Тенис про

Tenis Pro

Најефтини цени за група од 10 деца!
  • Бесплатен терен вклучен во часовите
  • Рекети за користење вклучени во цената
  • Можност за избор на локација за настава
  • Екстра Попуст за група од 20 деца

 

 

ШКП на Facebook

Tennis Partners