Академија за тенис
За академијата

Шпан Клуб Про Академијата е основана 2003 година од ИТФ г-дин Кирил Андонов и ПТР Соколовски Игор како тениска школа која едуцира и обучува почетници со целосен програм кој ги опфаќа и едуцира професиналните играчи или играчите кои се јуниори а се натпреваруваат на ИТФ турнири.

Повеќе...
 
Основни начела
Ние работиме постојано и брзо во промоција на тенисот ширум Балканот а нашата програма е едноставно најдобра.
Повеќе...
 
Тениска програма за возрасни
  • Спаринг партнер програма (исправки на грешки 1 еден час)
  • Основна програма (вкупен број на часови 20, форхенд, бекенд, сервис, волеј, слајс)
  • Напредна програма (научете стратегиски тенис, работа со нозе, правилно движење на раце)
  • Про тенис програма (научете како да го победите вашиот опонент, етчебери програма)
 
Специјална инстант-тенис програма за возрасни

Е наменета за студенти кои работат во група и сакаат да го научат тенисот во група со останати партиципиенти на мошне наијнтересен начин.

Повеќе...
 


ШКП на Facebook

Tennis Partners