Дополнителни услуги
Обука

Обука и курсеви вршиме на дел од програмата за шпанување (инсталирање на жици) на Професионална Машина по час, дополнителна опрема машини за топки инсталација и избор на рекет според играч и возраст.

 
Продажба

Можност за продажба на половни и нови рекети по ваш избор.

 
Шпанување

Покрај разновидните машини за шпанување кои Ви ги нуди Шпан Клуб Про, исто така нудиме можност за шпанување на еден или повеќе рекети. Доколку имате рекет за шпанување Ве молиме пополнете го следниов формулар!

 


ШКП на Facebook