Stringway

РЕШЕНИЕ за Вашиот бизнис , без разлика дали сте професионален шпанер или имате свој спортски клуб или тениски клуб,

Компанијата Stringway од Холандија ви нуди професионални Констант Пул машини по поволни цени и гаранција од 10 десет години.

Специјалната технологија на линеарно затегање е  она што ги прави овие машини да даваат квалитетни  резултати ,поволни цени во споредба со другите брандови како Баболат, Принс и Вилсон  и трајност во споредба со другите машини.

Повеќе...
 
Signum Pro

Фирмата Signum Pro од Германија е една од најдоbрите во Eвропа во производство на полиестерни шпанови. Дел од првите 300 АТП играчи ги користат овие шпанови. Дел од нив се: plasma, tornado, hextreme.

Дел од овие производи се користат во Македонија. Поволни цени и голем асортиман на топчиња, грипови и машини за шпанување го збогатуваат програмот, а се во интерес на тенисот.

Повеќе...
 
TopSpin

Фирмата TopSpin од Германија ви нуди професионални висококвалитетни шпанови, како и програма за тениска опрема, рекети, топчиња, опрема за тениски терени и спортска облека.

Повеќе...
 
WeissCANNON

Фирмата WeissCANNON од Германија ви нуди професионални висококвалитетни шпанови и програма за тениска опрема,50 години искуство и традиција, без разлика дали сте аматер, клубски играч или професионален играч, стабилноста и еластичноста како трајноста е она што ги прави овие производи во највисоката класа Ц4.

Повеќе...
 
Mauve Sports - MSV

Фирмата Mauve Sports - MSV од Германија ви нуди професионални висококвалитетни шпанови и програма за тениска опрема, 20 години искуство и традиција.

Повеќе...
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 Следно > Крај >>

ШКП на Facebook